EVENTOS

Nesta páxina poderás atopar diferentes actividades relacionadas coa orientación ás que te podes apuntar.

28 de maio de 2016 ---  Quinta proba de Orientación-Pé. Campionato galego de longa distancia. Organiza: Club de orientación Universidade de Vigo.
Nesta proba a corredora do club USC, Rosa María Pernas quedou campiona na categoría F-45
ROSA MARÍA PERNAS. CAMPIONA GALEGA DE ORIENTACIÓN DE LONGA DISTANCIA 2016

9 DE OUTUBRO: En Xinzo de Limia (Ourense). Se che interesa esta proba entra en FEGADO

Nesta proba os atletas da USC Sindre Johannessem e Rosa María Pernas foron os gañadores nas súas categorías. Sindre en Elite e Rosa María en Feminino-45.
Destacá tamén o posto acadado pola atleta da USC Margarita Balboa que quedou terceira en Feminino-45.

Rosa María Pernas e Sindre Johannessen

Podium da categoría Feminino-45
Podium da categoría élite

27 de maio do 2017 no Monte Pedroso - Quinta proba da Liga Galega de O-Pé 2017.

Nos seguintes enlaces tes información detallada deste evento.

CHARLA INFORMATIVA SOBRE AS CARREIRAS DE ORIENTACIÓN O 18 DE MAIO ÁS 19:00 H NO CENTRO SOCIOCULTURAL DO ENSANCHE

EVENTOS 2018
Nestes enlaces que pertencen ás federacións galega, española e portuguesa de orientación tes os principais eventos de orientación que se celebrarán no 2018.

CAMPIONATO ESCOLAR E UNIVERSITARIO 2018
Terá lugar en Santiago o 21 de abril

CALENDARIO DE ORIENTACIÓN TEMPADA 2018
Neste calendario figuran as probas da liga galega e algunhas do resto de España e Portugal

COMPOSTELA CITY RACE - 2020

Venres 24 de abril: Recepción dos participantes no Hotel Peregrino. De 20:30 a 22:30
Sábado, 25 de abril. Pola mañán carreira media no Monte Pedroso e pola tarde sprint no Campus Sur.
Dómingo, 26 de abril. Compostela City Race no casco vello de Santiago e arredores.